torsdag den 29. september 2011

BIGBANG!

yeap nu er i advaret! ^^;
jeg er stor Bigbang fan  (og tror også jeg er ved at få Mette til at blive)så vil da lige skrive lidt om dem 8'D
Bigbang er et k-pop boyband, de havde deres debut i 2006, bandet består af de fem medlemmer TOP, Seungri, G-dragon, Taeyang og Daesung.

fra venstre mod højre= daesung, g-dragon, taeyang, top og Seungri

G-dragon
rigtige navn: Kwon Jiyong
fødselsdag: 18 august 1988
højde: 177 cm
plads i gruppen: rapper og sangskriver og leder

Seungri:
rigtige navn:  Lee Seung-hyun
fødselsdag: 12 december 1990
højde: 176 cm
plads i gruppen: vokal og danser

TOP
rigtige navn: Choi Seung-hyun
fødselsdag: 4 november 1987
højde: 181 cm
plads i gruppen: rapper


Taeyang
rigtige navn:  Dong Youngbae
fødselsdag:18 maj 1988højde: 173 cm
plads i gruppen: vokal og danser

Daesung
rigtige navn: Kang Daesung
fødselsdag: 26 april 1989højde: 177  cm
plads i gruppen: vokal



-Anna

Gajoler!

Heeeeeeei :-D I aften kommer der Danmarks næste topmodel på kanal 4 !! :-D Elsker det :-*!!!
Jeg blev li det glade´re, for en rigtig dejlig pige, som hedder Emilie har li tagget Anna og mig på et sødt, men grimt profilbillede !!!<3 Jeg elsker søde mennesker!!<3

Jeg ved ikke om i har gættet det, men spiser Gajoler xD Faktisk smager de ikke specielt godt ;b Haha ^.^
 2NE1 mennesker <3!! Love :-*
 Selena Gomez - en af de smukkeste piger i verden!!<3
 Rihanna <3! Utrolig sangerinde + kun en måned til koncerten :-D!!
 Bigbang :) Ja det er Anna´s skyld jeg har deres sange på hjernen -.-´<3
 Jessie J<3!! Who´s laughing now?? :-D
 Jason Derulo :-* It Girl, The sky´s the limit, Don´t wanna go home <3!!
Og søde Vanessa og Zac :) Er stadig top ked af , de slog op :( <3! Håber de finder sammen igen, de vil altid være det sødeste par!!! :-*
He he det var lige et par billeder af hvad jeg tænkte på nu<3!!
Kyyyyyyyyys - Mette ^^

bla bla

Hei :D Jeg er syg i dag -.-´ det er man jo engang i mellem, men håber snart får min stemme igen!<3
Så jeg sidder og laver - ingenting ... Jeg må ikke sove hele dagen, for så kan jeg ikke sove i nat - og regner med at komme i skole i morgen ^^ Ses senere :-D - Mette ^.^

onsdag den 28. september 2011

TOP er også skuespiller

yep igår så jeg 2 vildt gode film :) (hvis nogle lagde mærke til det var jeg ret træt idag, det fordi jeg så dem til langt ude på natten xD)
faktisk så jeg dem fordi TOP var med i dem :) TOP er med i bandet Bigbang og nok det han er mest kendt for. men han er også skuespillere og har haft en del hovedroller :)
den første film hedder nineteen og er en vildt god film :D!! elsker den ^^ faktisk er seungri fra bigbang også med i den film (jeg hvidste ikke han også var skuespiller)
gider ikke til at skrive vad den handler om men det er noget med 3 teenager der flygter fra politiet fordi politiet tror de har slået en anden pige ihjel :)
den anden film hedder Into the fire, og er faktisk en rimlig kendt film, den er meget ny og baseret på korea krigen. selvom jeg ikke er til krigsfilm rørte den her film mig ret dybt.

anyway her for i lige 2 billeder fra filmene :)!
-Anna

Til KBH snart ^^

Hebba hebba Hej ^^,
nå igår to Mette så hjem.. som de fleste nok ved-.-
jeg skal lave matematik lige om lidt men orker det faktisk ikke rigtigt..
det var lidt nederen idag fordi salatbaren var lukket 8O?? så jeg fik ikke noget mad i skolen idag x(

nå i efterårsferien tager mig og Mette til KBH :D!! yubbi må til at spare lidt op så vi bare kan shoppe amok ^^;; og vi skal også i tivoli sammen :)! faktisk første gang vi gør det sammen xD? det bliver bare hyggeligt :)!!
og i vil helt sikkert få nogle billeder fra turen når vi kommer hjem (;

-Anna

tirsdag den 27. september 2011

Vores lækre blog :D

Heeeeeeeeeeeei mennesker :-D!!!
Er kommet hjem fra Anna i dag :/ <3 Jeg vil ønske hun sad ved siden er mig, for måske ved i at hun er ret så dejlig !!!<3 Men i stedet skal hun måske til at blogge lidt, for undskyld, kære fans, vi har forsømt jer lidt, i de dage hvor vi har været sammen .. Håber i kan  tilgive os engang! (-; Men det så fedt vi har 15 FANS!!!! lækkert xD!!!<3
I er dejlige - Mette ^^ I Know You Love Me :-D!!!!

søndag den 25. september 2011

Ude og spise :-D??

Klamt, Emilie og Anna xD!!<3

heii smukke mennesker !! Undskyld vi ikke bloggede igår, det var ogs lidt mærkeligt, men vi havde ikke helt tid!! Når man skriver til folk om der vil med ud og spisse, så er det ikke altid det kommer til at gå som man havde troedet ;-) Vi skrev til Emilie, om hun ville med ud at spise - men der gik ingen busser, så det kunne kun være i Ærøskøbing, fordi Anna, og mig skulle cykle derud :) Men Anna løb på rulleskøjter, og jeg cyklede på en cykel, der var punkteret på alle hjul (-; Haha og folkens der er altså 10 km!!! XD Men alt var lukket og jae, det endte med at vi sad på molen, og spiste is fra ismanden (-; For alt var lukket :/ Men heldigvis så bor Frederikke der omkring, og de havde vand og rugbrød :-D !!! og Det bedste vand ever :-* Så gik vi rundt, og væltede skraldespande, kastede med mad, spiste chips ( Anna spiste nudler ,og sukkerfrit tyggegummi ) og vi mødtes med en der hed Katrine - det var en hyggelig aften (-;
I dag tager jeg hjem, men don´t worry, jeg kommer i morgen igen ;-D



 Pære fra venstre , Emilie, Mette og frederikke :-D!!
 Klamt, Emilie og Anna <3!!
XOXO - Mette :-D!!

fredag den 23. september 2011

Tillykke til Key fra Shinee :)!

Yeap idag er det Key fra Shinees fødselsdag ^^
han er som sagt med i bandet shinee som har fået ret meget succes især i frankrig og asien :)
jeg er ikke helt vildt stor fan af dem men de har lavet et par ret gode sange ^^, og faktisk har Remee, du ved ham fra x-factor lavet sange til dem?! mærkeligt ikke??
nå men tilbage til Key, han bliver 18 år (19 år i koreanske år)
så tillykke til ham!
-Anna

Mette er på vej!:D

yeap så skal hente Mette ved færgen om mindre end en time :p! weei ^^
nårh idag har faktisk været en okey sjov dag, det startede med jeg missede bussen i morges så gik glip af en halv matmatik time og en fransk time. vi så film i engelsk og skulle lave såen noget skriv om et land i geografi :)
vi fik også nye pladser.
vil også lige nævne Jackie har fået klippet hår (bare for at drille ham lidt) xD
nårh ja og jeg ved ikke hvad der skete men mads og Jeppe var tegnet på med sort tusch da jeg så dem, så det får i da også lige et billed af XD

-Anna
jackies hår xD

 jeppe og mads der er malet med tuch XD

mig Emilie og louise :3 smukke piger!<3

torsdag den 22. september 2011

Make-Up fjerner..-


 Whats Up? <3 Jeg er en ret god elev, for har frivilligt meldt mig til ekstra tysk ungdoms-skole-noget ( min mor hjalp måske ogs lidt til ) og det var så i dag!! :) Men vi var ikke så mange, så vores lære gav os penge til at gå ned i Brugsen for at købe kage + slik :-D!! Kagen + Mie på billedet og Cecilie, Sandra, Stefanie J og Mie nede ved Brugsen (-; Hygge ja!!! XD



Kender i de to sange her? Sikkert, men hør dem lige alligevel (-; Ha´ det godt så længe - Mette <3
P.S Forstår i ikke over skriften? Hvis jeg ikk har nogen overskrift, så skriver jeg bare det jeg tænker på eller gør - se U later :-*

Og jeg skulle lære at lave overskrift? ;-) Anna :D!!?



Go for it people - here we are again :-D !! for the first - ja Anna har jo fortalt det, vi fik ordnedet det hele xD You now , med her i weekenden !!! Imorgen 16:20 jeg ta´ færgen over til hende og ta´ hjem igen søndag eftermiddag :) Så mandag kommer jeg med på klasse billedet og ta´ fri fra klamt golf idræt og ta´ over til hende igen !! :D Og gå med hende i skolen om tirsdagen, det glæder jeg mig til, for bare så i ved det, bor der nogen mægtig skønne mennesker derovre (-; <3 Så ovw jeg glæder mig til i morgen - under 24 timer tilbage :-D Nåårh men i skal lige se nogle fede neglak´er jeg har på XD!!! Og nogen sko - 250 kr ;-) ooog igår mig og Mie på lærenes toilet XD
Kyyyyyyyyyys - Mette :-*

glemte lige overskrift XD

idag så vil 8.B's skuespil, virkelig godt gået 8.B!! det var rigtig sjovt (og så slap vi for en fysik time :D
vi så også en rigtig sjov film i engelsk, little miss sunshine ^^,
jeg og ved i hvad?? :D mig og mette fik jo afhvide i går at hun skulle have taget klassebilled på MIN fødselsdag?! men vi fandt en god (og dyr) løsning ^^! i morgen kommer mette over til mig og tager så hjem mandag morgen og direkte i skole :)! så lige efter skole tager hun over til mig igen og tager med i skole tirsdag ^^. kan slet ikke vente til hun kommer :D!!
er også begyndt at designe de cupcakes jeg tager med på min fødselsdag :)!

year og håber min jeg for min gave på min fødselsdag fra mine forældre i år -.- det er næsten blevet en tradition at jeg først for min gave en uge efter... ehmm.. tit fordi posten er forsinket ovs :)

anyway :)
kan rigtig godt lide den her sang (den er på engelsk så man kan såen godt synge med xD)  her kommer den bigbang med with you.

-Anna

tirsdag den 20. september 2011

Fødselsdag 2 gange :)

Godmorgen lækre mennesker :D I dag har min lillebror OG lillesøster fødselsdag ^^ Tillykke til dem <3! Det er derfor jeg skriver nu, får for nok ikke tid til det senere (-; Men finder ud af det i dag, det med klassebillede -.-´ <3 Håber jeg - kan næsten ikke klare at vente på det mere !!!!
kYYYYYYYYYYS - Mette XD

Cant nobody

year som mette skrev for vi først svar i morgen om hun kan komme med i skole -.- grraaa
og nu er det besluttet på fredag klippet mig mit hår xD!! og mette kan være hjælpe frisør.. lol...
hmm det eneste jeg laver fortiden er at nørde K-pop...
year hvilket nogen måske også har bevmærket synger jeg også en del xD (undskyld jer jeg udsætter det for det, jeg ved godt jeg ikke har verdens bedste sangstemme)
nårh ja idag gik det op for mig der var pænt mange der følger vores blog :D! men kære fans, vil i ikke godt skrive nogle kommentar til vores indlæg ^^? det kunne være rart at få lidt respons !!
idag skulle vi se skolefodboldt så vi slap for dansk og samfundsfag :D! jeg ved vores drenge hold vandt, men tog med den første bus hjem så ved ikke om pigerne også vandt? nogen der kan fortælle mig det? :)
anyway
her er 2NE1 med cant nobody (engelsk version)
 nårh ja og godt at se at du blev fan ida :D


-Anna

...........................................

DEN FUCKING LORTE SPASSER PISSE DUMME FOTOGRAF!!! Jae hei smukheder , gæt engang? Jae frk sekretær havde jo ikke fået det åndssvage brev med posten så hun skulle nok lige skrive til ham fotomanden og spørger hvor det blev af - når hun havde ordnet alt det vigtige!!? -.-´ lol hvor er de lortede............ <3 Så ved det ikke endnu om jeg kan være der på Annas fødselsdag :/ <3
Lektie-trætte kys - Mette :-*  

mandag den 19. september 2011

........ Det er nu sandhedens dag.......

 Goooooooooooooooooooooodmorgen folk´ens :D Sovet godt?? I dag mellem 12 - 2 ved jeg nærmere besked om min skæbne... :O JA DET FUCKING POSTBUD KOMMER I DAG - også for vi at se om der er noget at være glad for, når jeg en gang kommer hjem ? :3
Mojn - ha´ det dejligt så længe - Mette !!!!! ( Muuuuuuuuuhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaah ) XD

seungri


alle ved vist godt jeg er helt vild med g-dragon ikke??
og vil nok også skrive lidt om ham senere, men lige nu vil jeg lige gøre fokus på Seungri, han er med i det koreanske k-pop band Bigbang.
(hvilket g-dragon også er ^-^)
han har har lavet et par sange solo som jeg rigtig godt kan lide :)!
han har det samme navn som TOP (nemlig seung hyun).
han er den yngste i bandet.
hans speciele er at synge og danse.

selv synes jeg han er såen okey pæn (men selvføllig overgår han aldrig g-dragon) ^^, og han har lavet især to sange jeg rigtig godt kan lide :D!!
-Anna

lidt af hvert ^^

nå men idag var en såen meget normal dag? afligevel vil jeg skrive ret meget, så hold fast venner because here we go agien!
ja dagen startede med vi skulle gå en meget lAAAAAng tur i biologi ned til stranden og i skoven. det var hygge nok, bortset fra at mine fine converse er totalt mudret nu... aeeew..
jeg har også taget nogle billeder af det, og vil dele nogle af dem med jer! (jer?? er der etenlig andre der følger vores blog end Frederikke xD?) nå anyway.
i dansk og historie havde vi vikar og det var mega hyggeligt for vi lavede ikke så meget XD Nicoline, Frederikke og mig lavede bla. en "de drenge der har det lækreste hår på vores årgang liste" xD
og i historie over tegnede Kira, Catrine, Frederikke og Nicoline mig D:!! hvad sker der for harry potter lynet XD?? de tegnede mig også i nakken men gider ikke til at tage billed af det xD (håber jeg har fået det hele af til i morgen?)

jeg overvejer også kraftigt.. og jeg mener virkelig KRAFTIGT at klippe mit hår kort, med etager ovs :)
hvad synes i ? ville det klæde mig? xD

og mette hvorfor er jeg en POPfrit?? hedder det ikke pomfrit xD??
-Anna



I morgen ...

Haaaaaaaaaaaaloe babe´s :-D


I dag kørte vi Gokart til valgidræt ^.^ Billeder!<3 Øverst : Julie og Maria ;-)
Så mig ? :D og til sidst mig og Maria .. :3 Måske lidt fail billeder, men WTF :-D!!!!

I dag marcherede jeg direkte op til vores sekretær og sagde " Nu fortæller du mig hvornår vi skal fotograferes ellers sørger jeg får du ikke kommer med på noget lære billede !!!! " lol sagde ikke det, men i morgen mellem 12 og 2 kommer posten med et brev fra fotografen hvor der står nærmere ting om fotograferingen - også dagen!!  ( Fotografen er åbenbart så gammeldags at han ikk kan sende en email .. -.-` )  Elsker jer mennesker - Mette ;-D

søndag den 18. september 2011

Popfritter...




Okaj hei gays ;-) <3 Jeg ved ik hvad jeg skal skrive om, men Anna den popfrit siger jeg skal så...<3 Imorgen er det jo mandag - det bedste ved en dag er at det snart er fredag... -.-´ er så meget et weekend menneske ;) Ja kan ikke skrive om noget spændene, for det eneste jeg tænker på er ANNA!!<3 Jaer den dejlige pige - kan ikke vente til jeg ser hende igen ;-) Her på mandag eller tirsdag finder jeg ud af med det dumme klasse billede!!! Håber på det bedste !!!!  Og på det øverste billede er det Kira og Anna :-D Kunne ikke lade være med at lægge det ind !!<3 Det næste er mig og mine mærkelige søstre, det tredje er mig og mine veninde Mie´s fødder ( Jeg har Sandras sko på !! ) og det sidste er min lillesøster og min far - min søster Sofie, er sur fordi min far har vundet over hende i Matador ;-)<3 Keder mig lidt xD
Ha´ det lækkert så længe - Mette :-*

mig & 5 piger ^^

yeap er lige kommet hjem  :) tak for en hyggelig aften/nat/morgen Thea, Bjørg, Emilie, Louise og Signe ^^
det var rigtig hyggeligt og vi gik en tur om aftenen... ehm vi mødte også såen nogle spejdere fra svendborg xD på et tidspunkt blev de mega bange for Emilie og løb skrigende væk xD så sjovt :D
nå men ved i hvad?? kun 9 dage til min fødselsdag! jubbi!
nårh ja og så fandt jeg ud af at mig og emilie spiser vingummier på samme måde?? blære..

nå her kommer billeder :3!
-Anna :D


lørdag den 17. september 2011

til fødselsdag om lidt :D

idag var jeg oppe på søby skole, i tænker nok hvorfor? jo der var aktivitets  dag i dag, og da mine søskende stadig går der skulle vi der op.  rigtig skulle jeg være med til at male skolegården men det var  aflyst. så jeg lavede ikke så meget xD der var også andre på min alder som havde søskende ligesom mig, og derfor var de der også,  Maja, Rie, Kathrine, Anna N og Maria det var hyggeligt nok :) bortset fra til sidst da alle gik, men min mor blev for at ryde op .__. 

nå lige om tager jeg ned til marstal, skal ned til Bjørgs fødselsdag sammen med et par stykker ^^, og vi skal sove der :D! jubbi, skal nok blive hygge!

og må bare eje den her sweatshirt, magen til den bom har xD!!
tror jeg køber den efter min fødselsdag hvis jeg ikke får den :)
-Anna

p.s mette stop med at lave om på det hele som freksempel den der underlige tekst!! det er for grimt!! .__. ridigere lige det indlæg..

Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive som overskrift ? :)

Godmorgen mennesker :D!!
Idag er jeg ved min far ( mine forældre er skilt ) , og vi skal flytte :I Min far flytter sammen med hans kæreste - ved ikke helt hvordan jeg har det med det - men det blir nok ikke så anderledes, for vi er her alligevel hele tiden, ved hans kæreste altså :b He he ,... <3 Nååårh men snakkede med Anna igår aftes. det er bare så dejligt altid at kunne ringe til en :-* Jeg håber at jer der ude også har en i altid kan snakke med, når i føler jer forvirret (-; 

Super god sang - xoxo Mette ^.^

fredag den 16. september 2011

Sammen med signe

sidder sammen med signe og hører g-dragon ^^,

dagen idag var okey, selvom jeg græd i fransk >.<
nå men vi har lige snakket med mette om at det er noget lort hvis hun ikke kunne komme til min fødselsdag :i hun for det først afvide i næste uge!! arhh.. nårh ja og at jeg skal til paris med ungdoskolen! andre der skal det?

-Anna

torsdag den 15. september 2011

lorte dag..

ja lorte dag til det yderste.. har grædt så meget..
-Anna

Someone like you..

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
"I'll remember", you said,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead... 
Hei folk! !. <3 Jeg ved ikke med jer, men i dag for Anna og jeg, har det været lidt af en møg-dag :/ Mest for Anna<3 Jeg ved ikke om hun vil blogge i dag, så derfor gør jeg det. Teksten er fra Adele´s " Someone like you" ( som de fleste nok kan se ) og selvom den handler om ulykkelig kærlighed, så var det den første sang jeg kom til at tænke på, også er kærlighed jo også ( som min lære i kristendom - ved hvad i tænker " har man stadig kristendom i 8.klasse? " - så fint sagde her igår ) jo at holde af et andet menneske. Du kan holde af din kæreste, veninde, dit fodbold hold eller familien.<3 Nogen gange går det først op for en, hvor heldig vi faktisk er, når det er for sent - har nok set for mange film - eller når det står lige foran os.! Så hvis du er nede, som vi alle sammen er nogen gange - det høre jo med til at være teenager - så tænk på at der er nogen der elsker dig! Der findes måske ikke 50 mennesker der vil ta´ en kugle for dig, men alle har kærlighed!! Vi er så heldige at leve i Danmark, hvor vi må have vores egen mening, gifte os med dem vi vil og for mad hver dag... Okaj det jeg faktisk bare gerne vil sige er at i dag har mærket mig dybt, selvom jeg ikke var nær det. Men nogen JEG elsker er blevet kede af det, så selvf er jeg også :i I det hele er jeg meget følsom hvad så´n noget angår, men lige gyldigt hvor sort alting er, hvor håbløst alt ser ud og hvor ødelagte vi er inden i, så prøv at se lyset for enden af tunlen!<3 Det plejer ikke at være et modkørende tog!<3 - okaj der gik der Nik og Jay citater i mig igen - but just remeber okay? :-* 
MØØØØØØØØØØØØØØØØØØS Mette^^                                                           

onsdag den 14. september 2011

2NE1!

yep hvis mette skal anbefale tv serier så vil jeg dælme også! xD
secret garden!! ikke filmen men TV serien! den er fantastisk. du kan se den her, TRYK HER FOR AT SE!!
der er 20 afsnit på cirka en time. og ved du hvad??? i nogen tilfælde kan du vælge DANSKE undertekser ^^ eller altid svensk og engelsk :)!
nå men kender i det når det regner og blæser heeelt vildt og man ikke har lyst til at gå til bussen?? hvis, så ved du hvodan jeg har det .__.
og jeg kan se det går frem ad med vores fans!! på 3 dage har vi fået 6 fans XD!!
så kom alle fans, anbefal bloggen til jeres venner x)!
det er også lige gået op for mig hvor meget jeg elsker banana'er! :D det er en fantastisk frugt sammen med æbler ^^,

nå ja hvis nogen af jer ikke ved det så er mig og metter musik sag MEGET forskellig!! men der er et band vi begge to er fan af og det er 2NE1 :)!
den er et k-pop band som består af de 4 sangere, MInzy, Bom, Dara og CL :)!

-Anna

Pretty Little Liars ?:-D

Hei smukheder :-* 
Kender i Pretty Little Liars?? Vil bare lige anbefale den mega gode serie :-D!! Den handler om 4 piger - Aria, Hannah, Spencer og Emily.<3 Deres veninde bliver myrdet også  - Jae vil faktisk ikke fortælle jer hvad der sker, hvad spændene er der ved det? Sidder og ser den nu !!! Den blev vidst på kanal 4, men de **ck*** narhoveder kan ikke finde ud af at sende dem i rigtig rækkefælge med sæsoner og så´n noget -.-` Men rolig folkens har en måde at se det på !! xD Takket være min veninde, Sandra ^.^ God ja kan man kalde det tv lyst ?  
kYYYYYYYS Mette :Dhttp://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/season_1.html

en tur til japan i idræt..

 nå vores idrætslærer havde så aflyst atlatik fordi det blæste og regnede så meget!
JUBBI, tilgængel skulle vi løbe/cykle en lang tur.. det gik lidt galt og vi farede også lidt vildt xD men det rejnede så vi blev ret så våde .__. husk mig på jeg skal have hårtørre med til idræt næste gang!!
nå ja vi skulle tage sådan nogle billeder for at bevise vi havde løbet/cyklet den der tur. vi fik ikke rigtig taget de billeder vi skulle xD men istedet et billed hvor vi er i Japan XD!! (eller vi står i hvertfald foran et japansk inspireret hus) 

nå men her kommer da et lille billed ^^

på billedet, mig Catrine, Frederikke og Anne Marie ^^

-Anna

tirsdag den 13. september 2011

Onsdag....

Hei mennesker ^^ Jepp skal lige sige til jer at hvis du er en dreng der følger mig og Anna så hedder du en reje :D og er du en pige så hedder du en ananas xD !! Historien er længere på hvorfor i vil blive kaldt det, men den får i en anden gang ;-) <3 Det er i stedet for at kalde jer follows eller så´n noget :-* Vi ses jeg skal i skole ! -.-´ 
P.s Anna? Kan faktisk ikke vælge mellem dig og klasse billede for min mor siger jeg skal..... :/ But Don´t Worry - jeg finder på noget <3!!
XOXO Mette .............

fødselsdag&dårlig vejr

jep så sidder man og spiser morgenmad.. skal snart til at gå til bussen (hvilket jeg ikke har lyst til da det regner og blæser) 
det er ihvertfald rigtigt efterår nu! det betyder det snart er min fødseldag :D! jubbi ^^, om 12 dage for at være præcis. jeg skal også  begynde at tænke på at designe min fødseldages kage til klassen... som Frederikke sagde så forventes der noget stort af mig xD
men så dum som mettes skole er skal de måske have taget klassebilled på min fødseldag? D: så det er ikke sikket hun kan komme... (men hey mette hvad betyder etenligt mest for dig? mig eller et klassebilled?? xD)

vi skal også have ataltik i idært i dag.. gider ikke... 
1. fordi vejret er dårligt
2. fordi jeg HADER atlatik.

-Anna, 


WTF er det så´n man laver en overskrift??

Heeeeei :-D
Det er helt perfekt nu - Anna ordner alting! ;-) Vil starte med at fortælle jer ( altså hvis der er nogen der læser med ) - Vores historie, mig og Annas ^.^ Hyggeligt ikk? :)) 

Det startede med jeg gik i skole, som så mange andre børn gør når de er 8 år. Så kom Anna så til min klasse! Lækker som hun er, havde hun lige så kiksede tøj på som mig, og det var slemt for havde meget mærkelige blomstrede bukser på tit xD?  Selvf fandt vi hinanden og levede lykkeligt til vores dages ende :-D
NOOOOOOOOOt!!! Jeg skulle flytte da vi skulle i 3.klasse ....... og nu er det engang sådan at vi skal sejle med færge for at se hinanden -.-` Ret dumt!! Men om vi stadig ses? OM VI GØR <3 !! Kunne godt komme med alt så´n noget crap om at jeg elsker hende og alt det, men orker det ikke li nu :-* Haha ses ikk?? ;-) 
Ha´ det lækkert så længe - Mette ^.^

Så virker det!

jep så virker det endelig ^^!!
puha...
nå men i mens mette sidder hjemme i fynshav og laver lektier sidder jeg her og skriver + høre musik.. etenlig burde jeg også lave lektier .__.
gider bare ikke rigtig.. suk!
og ja bliv nu fast læser folkens!! vi har brug for fans! 

ps mette husk at lave overskrift xD



-Anna
Hei :-D Jae vi sidder her og prøver at få det til at fungere, bloggen altså ;-) <3 Vi bor jo desværre hver for sig, mig og Anna :/  Så sidder med hende i telefonen, for gæt engang Anna kan ikke komme ind !!! Lol og hun har lavet den xD - Jeg kunne ikke sad og lavede lektier og er faktisk ikke færdig endnu - så ses må jo have styr på det fysik -.-`

XOXO ( elsker Gossip Girl ) - Mette :D

Første indlæg :D!

jep det her bliver så det første indlæg ^^!
på den her blog vil der komme nogen tanker, minder, hverdags oplevelser og bare lidt af hvert! 

så jeg vil starte med at andbefale en af mine y-sange for tiden :)!
værsgo! 
g-dragon med gmarket.


-Anna